Wie zijn wij

Kinderdagverblijf M&M is kleinschalig en biedt opvang aan kinderen van 0 – 4 jaar. Onze kinderopvang is opgenomen in het landelijk register kinderopvang te Den Haag. Kinderdagverblijf M&M is van mening dat het voor het ontwikkelingsproces van het kind belangrijk is dat er een basis is van vertrouwen, veiligheid en geborgenheid. Vanuit het vertrouwen, de veiligheid en geborgenheid durft een kind initiatief te nemen en op ontdekking uit te gaan. Dit geeft het kind het gevoel zichzelf als persoon te mogen presenteren, zichzelf te mogen zijn. In het kindercentrum proberen wij deze situatie te creëren en de kinderen kansen aan te bieden zodat zij zich tot een volwaardig mens kunnen ontwikkelen. Dit ter ondersteuning van het opvoedproces van het kind, rekening houdend met de opvoedstijl van ouder(s)/verzorger(s).

Rachida

Beste ouders /verzorgers,

Ik zal mij even voorstellen; ik ben Rachida oftewel (Chieda, Cherieda). Deze benamingen heb ik gekregen van vele lieve kindjes. De meeste kindjes noemen mij Chieda, vind ik helemaal prima 🙂 Ik werk al ruim 12 jaar in de kinderopvang. En doe dit werk tot op heden vol passie en liefde. Mijn hart ligt bij kindjes.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ouders hun belangrijkste “bezit” aan mij toevertrouwen. Je bouwt op deze manier een speciale band op met de ouders/verzorgers en met het kindje. Ik ben zelf tante van 12 lieve neefjes en nichtjes. In mijn vrije tijd ben ik dus ook oppas tante/peetmoeder 🙂 ik hou ervan om op stap te gaan en de kids een leuke dag te bezorgen. Als je een glimlach tovert op het gezicht van een kindje, geeft dit mij voldoening. Daarom verricht ik mijn werk als pedagogisch medewerkster altijd met een voldoen gevoel!

Verder hou ik van reizen, van mijn familie, en daar hoort natuurlijk altijd lekker eten bij. Surinaamse eten, Turks, Grieks, Marokkaanse, en Hollandsche pot is natuurlijk onmisbaar. Lekker Multicultureel heerlijk! Beste collega’s, lieve kindjes, beste papa’s & mama’s, en alle verzorgers, ik hoop samen met jullie een mooie tijd door te maken bij kinderopvang M&M.

Liefs, Rachida.

Stephanie

Hallo allemaal, Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Stephanie en ik ben 25 jaar.

In juli 2013 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Sinds die tijd ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf M&M.

Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig, geborgen en thuis voelen.  Door een vertrouwensband met de kinderen op te bouwen , kunnen zij zich verder ontwikkelen en de wereld op een spelenderwijs leren te ontdekken. Juist het  ontwikkelingsproces van het kind te mogen volgen, geeft mij enorm veel voldoening. Hierin wil ik graag een bijdrage leveren.

Kusjes, Stephanie.

Apa

Hoi lieve kindjes en ouders, op onze over ons pagina heb ik mezelf voorgesteld als eigenaresse van Kinderopvang M&M. Omdat ik ook onderdeel ben van ons team, stel ik mezelf (nogmaals) voor als pedagogisch medewerker van kinderdagverblijf M&M.

Groetjes Apa.

-Stagiaires

Kinderdagverblijf M&M werkt met stagiaires die de opleidingen helpende welzijn en PW-3 ( Pedagogisch Werker) volgen. Kinderdagverblijf M&M is een erkend leerbedrijf geregistreerd bij Calibris en biedt in samenwerking met scholen stageplekken aan. Stagiaires worden bij ons op een passend manier goed begeleid door daarvoor opgeleide leidsters. Voor de aanvang van de stage worden er met de stagiaires duidelijke afspraken gemaakt over de periode dat zij stage lopen bij kinderdagverblijf M&M.