Home

Welkom op de website van Kinderdagverblijf M&M!Wij zijn gevestigd te Den Haag aan de Rijswijkseweg 530, in het Laakkwartier. Bieden professionele en kwalitatieve opvang en verzorgen de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar tijdens werkdagen. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Rijswijkseweg 530 in Den Haag. Op 18 januari 2011 is het kinderdagverblijf gestart. Kinderdagverblijf M&M is een erkend leerbedrijf geregistreerd bij Calibris en biedt in samenwerking met scholen BBL studenten en BOL studenten een leer- en stageplek aan. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Deze opleiding is een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren.Tijdens deze opleiding werkt de student als leerling-werknemer vier dagen per week en gaat in het algemeen één dag per week naar school. BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg. Bij deze opleiding gaat de student 2 of 3 dagen stage lopen en gaat de rest van de week naar school. BOL studenten worden bij ons op een passende manier goed begeleid door de leidsters.Bij de locatie van het kindercentrum bestaat de groep uit maximaal 14 kinderen, met minimaal 3 vaste pedagogisch medewerkers. De gesproken taal bij kinderdagverblijf M&M is Nederlands.

Leidsters

Het vereiste opleidingsniveau bij ons is minimaal SPW niveau 3. De pedagogisch medewerkers die momenteel bij ons werkzaam zijn, bij hebben SPW niveau 3 en 4 afgerond.

Pedagogische uitgangspunten Kinderdagverblijf M&M

De pedagogische uitgangspunten van ons zijn:
 • Ieder kind heeft recht op respect, dat wil zeggen dat het kind serieus wordt genomen en dat het kan rekenen op begrip en verdraagzaamheid.
 • Elk kind is een uniek individu en dient als zodanig te worden geaccepteerd en gewaardeerd.
 • Ieder kind heeft de behoefte en het recht zijn mogelijkheden te onderzoeken om zich te ontwikkelen tot een vrij en zelfstandig mens.
 • Elk kind ontwikkelt zich op haar/zijn niveau.
Wat bieden wij?
 • Geen inschrijfkosten
 • Betaalbaar uurtarief en flexibele opvang in de wijk
 • Jarenlange werkervaring en pedagogisch gediplomeerd personeel
 • Gezond eten en warme maaltijd (alles halal)
 • Ruime buiten speelplaats
 • Voldoende speelruimte
 • Veilige, huiselijke inrichting
 • Educatief programma

Foto’s

Reviews van ouders

Onze twee dochters (0 en 3) zijn elke dag met veel plezier naar Kinderdagverblijf M&M gegaan. Het voelde voor ons als een soort grote huiskamer, waar onze kids met veel liefde werden opgevangen door professionele begeleiders. Het is er erg schoon, er worden veel activiteiten met de kinderen gedaan en ze kunnen lekker buiten spelen. Kortom wij raden deze opvang van harte aan en zouden er nog steeds zijn als wij niet naar Sassenheim zouden zijn verhuist.Robin van Schendel
Kon niet beter terecht. Geweldige mensen die met passie hun werk uitvoeren. Een echte aanrader. Mijn dochter voelde zicht daar zo goed als thuis.Kamila Stecko
Wij waren op zoek naar een goed kinderdagverblijf, na slechte ervaringen met de bekende concurrentie. Gelukkig M&M gevonden en dat was de beste keus! Lieve leidsters, die op de kinderen letten en goed voor ze zorgen, kleinschalig (eindelijk kregen mijn kinderen de aandacht die ik bij een ander kinderdagverblijf niet kon vinden). Gezond en lekker eten (ook warm!). Veilig, betrouwbaar, uitstekende communicatie met de eigenaresse, die er heel goed op let dat de kinderen op de juiste en de beste manier worden behandeld. Mijn kinderen voelden zich daar thuis. Ik was heel blij met M&M. Een echte aanrader!D. Lung
Super kinderdagverblijf! Lieve leidsters en de kinderen hebben het ontzettend naar hun zin! Een 2e thuis. Bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen bijna 3 jaar. Moeder van Botond. 🙂Kovács Urszuly Kinga

 

Na een jaar lang zoeken naar een kinderdagverblijf heb ik M&M gevonden. Dit was de beste keuze die ik nam om mijn kind bij M&M te plaatsen. Het is een groot ruimte waar alle kinderen bij elkaar zijn en dat vond ik fijn, want mijn kind kreeg de aandacht die hij nodig had. Mijn kind zat drie jaar bij M&M en hij ging dagelijks met plezier naar het kinderdagverblijf.De leidster waren lief, geduldig en zorgzaam voor de kinderen en dat vond ik belangrijk want ik zag de passie die zij voor kinderen hebben. Wat mij ook aansprak is dat de eigenaresse de kans aan stagiaires geeft om zichzelf aan de ouders te bewijzen. Met pijn in mijn hart moest ik een andere opvang gaan zoeken, want M&M biedt nog niet de buitenschoolse opvang. Als deze in de toekomst komt, gaat mijn kind terug M&M. Mijn kind voelde zich daar thuis en M&M is een echte aanrader! 

Moeder van Dylan

 

Bij deze een review van ons. Lastig om zo kort te zeggen hoe enorm blij wij waren met de opvang 🙂 

Echt een super kinderopvang! Onze dochter heeft enorm genoten van het contact met de andere kindjes van verschillende leeftijden en leerde zo ook veel van hen. De leidsters waren erg lief en stonden altijd met open armen voor Lydia klaar. Ze hebben haar de liefde gegeven om te groeien en de mogelijkheden om veel te ontdekken. Fijne kleine opvang met altijd direct contact met de leidsters. Een echte aanrader dus!

Heel veel succes en plezier verder, we zullen jullie missen. Mathilde